Fiók törlése

Jelentkezz be azzal a fiókkal, amellyel a TakeTurnt használod. Itt törölheted, vagy helyette szüneteltetheted is.

Bejelentkezés

Ugyanazt az Apple- vagy Google-fiókot használd, mint korábban.

Nem tudsz bejelentkezni?

Írj a support@taketurn.co címre arról az e-mail-címről, amely ahhoz az Apple- vagy Google-fiókhoz tartozik, amellyel regisztráltál, és add meg a felhasználónevedet. Mielőtt bármit törölnénk, egyeztetünk veled.

Amit megőrzünk

Egy rövid bejegyzést a felhasználóneveddel és egy felismerhetetlenné alakított fiókazonosítóval, hogy a felhasználóneved foglalt maradjon. Az Adatvédelmi irányelvekből megtudhatod, mit őrzünk még meg, és meddig.