Izbriši svoj račun
Prijavi se računom koji koristiš na TakeTurnu. Ovdje ga možeš izbrisati ili ga umjesto toga pauzirati.
Prijavi se
Koristi isti Apple ili Google račun kao i dosad.
Prije brisanja računa
Pauziranjem čuvaš prijatelje i nizove. Brisanjem ih zauvijek gubiš.
Evo što se događa
Kad izbrišeš račun:
- 1Nestat će tvoji prijatelji, chatovi i nizovi.
- 2Take na putu bit će otkazani.
- 3Izgubit ćeš svoje preporuke i ulove.
- 4Tvoje korisničko ime ostaje rezervirano. Nitko drugi ga ne može uzeti.
- 5Imaš 90 dana da se predomisliš: samo se ponovno prijavi.
Zašto želiš izbrisati račun?
Odaberi što ti odgovara ili ništa. Tako nam pomažeš da TakeTurn bude bolji.
Još nešto?
Napiši nam malo više svojim riječima.
Tvoj račun bit će izbrisan
Trajno će biti izbrisan . Predomisliš li se, samo se prijavi prije toga.
Treba ti predah?
Pauziraj račun i vrati se kad god poželiš.
- 1Nećeš se prikazivati u pretraživanju ni u prijedlozima.
- 2Tvoji prijatelji i nizovi sigurno čekaju tvoj povratak.
- 3Take na putu bit će otkazani, pa nikome ništa ne pobjegne.
- 4Za povratak se samo ponovno prijavi.
Zašto pauziraš?
Odaberi što ti odgovara ili ništa. Tako nam pomažeš da TakeTurn bude bolji.
Još nešto?
Napiši nam malo više svojim riječima.
Možemo li pauzirati račun?
Odjavit ćemo te. Kad se ponovno prijaviš, sve će te čekati kako je bilo.
Tvoj račun je pauziran
Ne prikazuješ se u pretraživanju i prijatelji ti ne mogu slati Take. Sve te čeka. Za povratak se prijavi u aplikaciju kad god želiš.
Ne možeš se prijaviti?
Pošalji e-poruku na support@taketurn.co s e-adrese Apple ili Google računa korištenog pri registraciji i navedi svoje korisničko ime. Prije nego što išta izbrišemo, potvrdit ćemo to s tobom.
Što zadržavamo
Mali zapis s tvojim korisničkim imenom i nepovratno kodiranim ID-jem računa, da tvoje korisničko ime ostane rezervirano. Što još zadržavamo i koliko dugo, objašnjavaju Pravila privatnosti.