Izbriši svoj račun
Prijavi se z računom, ki ga uporabljaš v TakeTurn. Tukaj ga lahko izbrišeš ali pa ga raje začasno ustaviš.
Prijavi se
Uporabi isti račun Apple ali Google kot prej.
Preden odideš
Z začasno ustavitvijo prijatelje in nize ohraniš. Z izbrisom jih izgubiš za vedno.
To se bo zgodilo
Ko izbrišeš račun:
- 1Tvoji prijatelji, klepeti in nizi bodo izginili.
- 2Take na poti bodo preklicani.
- 3Izgubiš priporočila in ulove.
- 4Tvoje uporabniško ime ostane rezervirano. Nihče drug ga ne more dobiti.
- 5Imaš 90 dni, da si premisliš: dovolj je, da se znova prijaviš.
Zakaj odhajaš?
Izberi, kar velja zate, ali nič. Tako nam pomagaš izboljšati TakeTurn.
Še kaj?
Povej nam več s svojimi besedami.
Tvoj račun bo izbrisan
Datum dokončnega izbrisa: . Če si premisliš, se do takrat preprosto prijavi.
Potrebuješ premor?
Začasno ustavi svoj račun in se vrni, kadar koli želiš.
- 1V iskanju in predlogih te ne bo mogoče najti.
- 2Tvoji prijatelji in nizi te bodo varno počakali.
- 3Take na poti bodo preklicani, zato nikomur nič ne uide.
- 4Za vrnitev se preprosto znova prijavi.
Zakaj si vzameš premor?
Izberi, kar velja zate, ali nič. Tako nam pomagaš izboljšati TakeTurn.
Še kaj?
Povej nam več s svojimi besedami.
Lahko začasno ustavimo račun?
Odjavili te bomo. Ko se znova prijaviš, te bo vse počakalo.
Tvoj račun je začasno ustavljen
V iskanju te ni mogoče najti, prijatelji pa ti ne morejo pošiljati Take. Vse te čaka. Za vrnitev se kadar koli prijavi v aplikacijo.
Ne moreš se prijaviti?
Piši na support@taketurn.co z e-naslova računa Apple ali Google, uporabljenega ob registraciji, in dodaj svoje uporabniško ime. Preden kar koli izbrišemo, te bomo prosili za potrditev.
Kaj hranimo
Majhen zapis s tvojim uporabniškim imenom in nepovratno zakodiranim ID-jem računa, da tvoje uporabniško ime ostane rezervirano. Kaj še hranimo in kako dolgo, pojasnjuje Pravilnik o zasebnosti.