Radera ditt konto
Logga in med kontot du använder på TakeTurn. Här kan du radera det, eller pausa det i stället.
Logga in
Använd samma Apple- eller Google-konto som tidigare.
Innan du går
Om du pausar finns dina vänner och sviter kvar. Om du raderar försvinner de för alltid.
Det här händer
När du raderar ditt konto:
- 1Dina vänner, chattar och sviter försvinner.
- 2Takes som är på väg avbryts.
- 3Dina rekommendationer och fångster går förlorade.
- 4Ditt användarnamn förblir reserverat. Ingen annan kan ta det.
- 5Du har 90 dagar på dig att ångra dig genom att logga in igen.
Varför lämnar du oss?
Välj de som stämmer, eller inga alls. Det hjälper oss att göra TakeTurn bättre.
Något mer?
Berätta lite mer med egna ord.
Ditt konto kommer att raderas
Det raderas för alltid den . Har du ångrat dig? Logga bara in innan dess.
Behöver du en paus?
Pausa ditt konto och kom tillbaka när du är redo.
- 1Du döljs i sökningar och förslag.
- 2Dina vänner och sviter finns kvar tills du är tillbaka.
- 3Takes som är på väg avbryts. Ingen ser dem som missade.
- 4Logga bara in igen för att komma tillbaka.
Varför pausar du?
Välj de som stämmer, eller inga alls. Det hjälper oss att göra TakeTurn bättre.
Något mer?
Berätta lite mer med egna ord.
Redo att pausa?
Du loggas ut. Logga in igen när du vill för att fortsätta där du slutade.
Ditt konto är pausat
Du döljs i sökningar, och dina vänner kan inte skicka Takes till dig. Allt väntar på dig. Logga in i appen när du vill för att komma tillbaka.
Kan du inte logga in?
Mejla support@taketurn.co från e-postadressen till det Apple- eller Google-konto du registrerade dig med, och ange ditt användarnamn. Vi stämmer av med dig innan vi raderar något.
Det här sparar vi
En liten post med ditt användarnamn och ett konto-ID som gjorts oigenkännligt, så att ditt användarnamn förblir reserverat. I Integritetspolicyn står vad vi sparar mer och hur länge.