Vymazať účet
Prihlás sa účtom, ktorý používaš v TakeTurn. Tu ho môžeš vymazať alebo namiesto toho pozastaviť.
Prihlásiť sa
Použi ten istý účet Apple alebo Google ako predtým.
Skôr než odídeš
Pozastavením si priateľov aj série zachováš. Vymazaním o ne prídeš navždy.
Toto sa stane
Keď účet vymažeš:
- 1Tvoji priatelia, chaty a série zmiznú.
- 2Take na ceste sa zrušia.
- 3Prídeš o odporúčania a úlovky.
- 4Tvoje používateľské meno zostane rezervované. Nikto iný ho nezíska.
- 5Na rozmyslenie máš 90 dní: stačí sa znova prihlásiť.
Prečo odchádzaš?
Vyber, čo sedí, alebo pokojne nič. Pomôže nám to TakeTurn vylepšiť.
Ešte niečo?
Napíš nám viac vlastnými slovami.
Tvoj účet bude vymazaný
Natrvalo sa vymaže . Rozmyslíš si to? Stačí sa dovtedy prihlásiť.
Potrebuješ pauzu?
Pozastav si účet a vráť sa, keď budeš chcieť.
- 1Vo vyhľadávaní ani v návrhoch ťa nebude vidieť.
- 2Tvoji priatelia a série na teba bezpečne počkajú.
- 3Take na ceste sa zrušia, takže nikomu žiadny Take neujde.
- 4Na návrat sa stačí znova prihlásiť.
Prečo si dávaš pauzu?
Vyber, čo sedí, alebo pokojne nič. Pomôže nám to TakeTurn vylepšiť.
Ešte niečo?
Napíš nám viac vlastnými slovami.
Môžeme účet pozastaviť?
Odhlásime ťa. Keď sa znova prihlásiš, všetko na teba počká.
Tvoj účet je pozastavený
Vo vyhľadávaní ťa nie je vidieť a priatelia ti nemôžu posielať Take. Všetko na teba počká. Na návrat sa kedykoľvek prihlás do aplikácie.
Nedarí sa ti prihlásiť?
Napíš na support@taketurn.co z e-mailovej adresy účtu Apple alebo Google použitého pri registrácii a uveď svoje používateľské meno. Skôr než čokoľvek vymažeme, overíme si to s tebou.
Čo si ponecháme
Malý záznam s tvojím používateľským menom a nezvratne zakódovaným ID účtu, aby tvoje používateľské meno zostalo rezervované. Čo ďalšie uchovávame a ako dlho, vysvetľujú Zásady ochrany súkromia.